dissabte, 26 de gener del 2008

III FÒRUM SOCIAL MCA.

Avui 26-1-o8, Mallorca s'ha sumat al Fòrum Social Mundial i a la Plaça d'Espanya s'ha format una àgora de debat i denúncia de les injustícies que, a nivell mundial, està patín una majoria massa gran d'èsser humans.
Vull donar públicament l'enhorabona a la gent que ha fet possible, amb el seu esforç, aquest aconteixement que per reduït no l'hi treu la seva gran importància. Passejant per la seva ubicació i saludant als amics amb qui topaves, senties en la pròpia pell la importància d'aquest Fòrum. He notat una gran diferència en comparació al dos anteriors. Crec, i es només una impressió, que els dos primers es situaren als extrems. El primer, falta d'experiència, el continent va superar amb escreix al contingut i va crear unes expectatives que no eren les reals. El segon, al contrari, el continent va ofegar el missatge i la importància d'un Fòrum que, en sí mateix, porta una càrrega i un missatge potencialment molt important.

En canvi, aquest tercer, estic segur que serà un renaixement i aportarà un salt qualitatiu prou important als propers Fòrums Socials de Mallorca, perquè s'hi involucrarà i s'hi ajuntarà més gent que avui, com jo, erem simples espectadors. Demano amb tota humilitat, que no es trenqui l'empenta d'avui i que es formi un grup d`'anàlisi i seguiment des d'ara, per a preparar i promoure el IV Fòrum.

La situació en aquests moments és tan greu que no podem deixar passar aquesta oportunitat per abastir-nos d'idees i accions per a contrarrestar les embestides d'una societat on el capitalisme se sent hegemònic per imposar a força de "shocks" la seva economia dominant on el ric cada dia és més ric i el pobre cada dia es més pobre... cosa que sembla impossible !!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿No et va semblar que hi eren de més determinades presències de determinats polítics de determinats partits que gairebé sempre prenen la determinació de fer creure a tot quisqui que estan determinats a ser protagonistes damunt l'escenari en lloc de servidors darrere les bambalines...?

Anònim ha dit...

Tina.. que no saps que, sempre i per tot, hi ha d'haver una mosca cojonera? doncs això...
Però no ho diguis a ningù.-