dimarts, 9 de febrer del 2010

RÈQUIEM......per UM


Aclarir pels, qui com jo, no sabem llatí la paraula “rèquiem” significa “descans”. Precisament es axó que desig al partit polític que faci. Que descansi en pau, per ells i per nosaltres ja que la seva activitat no era, que diguem, gens saludable per a les finances públiques.
Si mireu l’apartat del blog sobre “política” ja des de l’any 2008 (2-6-08) ja assenyalava la rèmora d’UM, com a lastre a l’activitat política de la nostra comunitat.
La setmana passada serà una fita històrica per a la regeneració política de la nostra Comunitat Autònoma, tant pel que representa dins les finances públiques, com per la impunitat en què els nostres polítics es passejaven pels diferents càrrecs públics que s’anaven repartint.
Crec, i voldria encertar, que al negoci d’UM l’hi ha arriba’t definitivament l’hora de la seva desaparició, per la senzilla raó que el seu objectiu no era social ni polític.
La meva aposta, cara al futur, és apostar per els partits minoritaris per a que siguin el contrapès necessari, als dos partits majoritaris. I sobre tot NO al vot en blanc que, amb la llei bassada amb la regla d’Hont, les paperetes en blanc afavoreixen precisament els partits majoritaris