dijous, 8 de gener del 2009

Israel un estat nazi

Israel es un estat nazi perquè:
A).- Amb l’excusa de rescatar un soldat segrestat per Hamas, s’arroga el dret de sortir a matar civils palestins incloent dones i infants.
B).- La base del seu estat es racial ja que es un Estat jueu. Viuen repetint que els nazis alemanys mataren sis milions de jueus, i la veritat es que neguen el genocidi dels gitanos, els comunistes, els homosexuals, els testimonis de Jehovà, els deficients físics i mentals, i altres grups com els esperantistes i republicans espanyols
C).- Concepte nazi com el d’espai vital com feren els alemanys i fan ara els sionistes amb les terres Palestines de Cisjordània i Jerusalem Oriental.
D).- El mateix concepte de poble elegit es pur racisme. Roger GARAUDY va tenir un encontre molt sonat a nivell mediàtic, per la publicació del llibre de tapes blanques, on denuncia aquest fet. L’hi va costar un judici (el de tapes verdes) per el que va ser condemnat. La llibreria on estava exposat també fou atacada vàries vegades i ferit el llibreter. ¡Prou d’hipocresies!! Cal denunciar el sionisme ja que es fonamenta amb un teisme pur. Denunciem l’Estat d’Israel per el que es.
¡¡Aquesta es la veritat!!