diumenge, 23 de desembre del 2007

MOLTS D'ANYS...aquí comença el teu regal!!!

Fer un regal per Nadal.... què difícil!!! Any rera any ens trobam davant el mateix dilema.

Però enguany, quan he pensat què podria regalar al meu pare, se m'ha passat pel cap la idea de regalar-li aquest Bloc. Vaja idea, no? més que un regal sembla una maladicció... haver d'escriure cada dia alguna cosa, alguna idea brillant, alguns pensament interessant, alguna ocurrència innèdita... Per a mí, certament, seria una tortura (serà que tinc poc a dir??), però quan penso en el meu pare, veig a algú carregat d'idees, de pensaments deitjosos de ser compartits i d'amics amb els que discutir.

D'aquí la brillant (?) idea de fer-te aquest regal. Posa't les piles i comença a pensar, escriure, dibuixar, compartir, generar, qüestionar, criticar, explicar... tot el que vulguis compartir amb nosaltres i amb totes i cada una de les persones que llegiran el que diguis i que enriquiran, amb els seus comentaris, el que tú proposis. MOLTS D'ANYS!!!

Teresa.

I per mostra un botó. Aquí teniu uns dels seus poemes innèdits,








2 comentaris:

Unknown ha dit...

Teresa, has estat genial amb aquesta idea d'obrir les portes d'un blog com aquest al teu pare, el nostre bon amic i company de lluites de tot tipus, en Pep Suàrez. Estic ben segur que servirà perquè molta de gent, entre la qual m'honor de trobar, se'n pugui beneficiar i traure'n molt bon profit, entrant-hi. Gràcies. Salut republicana! CIL BUELE

Anònim ha dit...

Tal vegada, des de la finestra d'aquest marevellós regal de NADAL, podrem trobar més imatges i pensaments en comú.
Qui sap si algun dels humils, empegueidors i pobres poemes, que tenc en algun quadern o calaix podran descobir que la llum dels Blogs, els serveixen per espolsar-se les vergonyes i fer camí comunitari.
Gràcies Teresa, pensava amb tu, quan he trobat el Blog, i mira per on. Ton pare,...diu que no ens coneixem,.... tal vegada la pols de les darreres caminades ens han "amagat" una mica, però en el cor som els mateixos.
Pere Fullana F.