dijous, 17 de gener del 2008

La Seu plena d'ous

Doncs sí, semble ésser que la formació "Unitat per les Illes Balears" ja és un fet. Per tant, cal deduir que les opcions de vot a l'esquerra d'aquesta terra nostra, a les properes eleccions, quedarà conformada pel PSOE, EU i UNITAT i, a la dreta, en solitari el PP. En una paraula, ja tenim la Seu plena d'ous.

El motiu del títol d'aquesta nota, ve donat pel fet de llegir al DM d'avui 17-1-08 a la secció "Crida la atenció" que NADAL digués que UNITAT no descarta donar suport a RAJOY a la investidura d'aquest , si es produeix.

Francament......... ¡M'ha agafat un esglai!....... El Sr. Miquel Nadal sap on es troba ? Vull dir, sap a quin terreny polític s'ha ficat UM ? O és que tant d'anys d'estar a la dreta, encara no sap que el seu partit, en aquests moments, trepitja políticament el terreny corresponent a l'esquerra ?

Si el Sr. Miquel Nadal no sap contestar a aquestes preguntes, no és gens estrany que al entrar a la Seu, hagi fet una trencadissa d'0us.

A la llarga, tinc moltes dubtes, per la història que UM porta a les espatlles i la memòria que la gent en té , que aquesta formació pugui sobreviure en un terreny marcat ideològicament per criteris d'esquerra, com són la justícia social, el bé comú, les mans netes, la preocupació per un ecologia sostenible, etc. A menys que emmetzin-hi'n l'espai on han sabut ubicar-se.

Fins a la propera trepitjada d'ous....