dilluns, 10 de març del 2008

HA GUANYAT EL VOT ÙTIL

Doncs sí, la cursa s'ha acabat i el clar guanyador ha estat el vot ùtil. Per una part estic content, però això comporta, cara als propers quatre anys, una revisió en profunditat de tots els partits.

Dic aixó, perquè els nombres no reflecteixen la vertadera realitat de l'espectre polític i la política requereix un coneixement profund de la situació real d'un partit. Per tant, és urgent que tots els partits, s'oblidin de les xifres i encetin un debat seriós de quina és la seva política real, la política de carrer, els votants necessiten els comptes clar i les polítiques definides. S'han d'haver finiquitat, afers com els de Son Espases i molts d'altres.

Un motiu de satisfacció és el que representa per les Illes Balears recuperar el color vermell del socialisme i haver arramblat d'una vegada el color blau d'un conservedurisme ranci i deprededor que ens avergonyia i que no feia justícia al seus habitants. El caciquisme ha estat vençut sobre tot a les Pitiusses. Això compensa les ferides que han sofert en les seves carns aquells partits minoritaris que una llei d'Hondt castiga injustament.

Crec que s'han obert nous horitzons sobre tot per la ciutadania, que al cap i la fi, és la que té la darrera paraula.
I per postres, mira aquest video i si no reacciones, és que tens l'ànima morta:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia Josep,

Gràcies per enllaçar el vídeo a través del nostre blog!

Salutacions.