dilluns, 2 de juny del 2008

ALÍ-BABÀ I.........

El 17 de gener d’enguany, en aquest blog, ja apuntava la meva perplexitat per Unitat, que se presentava com a bloc d’esquerres a les eleccions.
Pel que he llegit a la premsa i el que anirem llegint, em dóna l’impresió que l’Unitat que ens varen voler vendre, poc a poc se ha convertit amb una Cova. I dic cova, perquè no hi veig res clar del que està passant, es a dir, hi ha molta foscor. Pels mitjans de comunicació, Unitat ja ha desaparegut, i només es parla de Bloc, cosa que agraesc, encara que no comparti.
El problema principal, està amb l’acceptació o l’inclusió de UM com a company de viatge, d’uns partits, uns més que els altres, que els podem emmarcar dintre d’unes polítiques d’esquerres. Un altre problema seria el de la responsabilitat política dels que, des de l’interior dels partits, varen ésser tan babaus d’admetre UM dins aquesta coalició o Bloc. Que no sabien o intuïen per quins paranys navegava aquest partit ? Fins ara que la Fiscalia hi ha posat mà, no s’els hi han obert els ulls?
I el que és clar, resulta que aquestes preguntes apunten cap una maror grossa, cap un malestar difícil d’aguantar en l’exercici de la política del dia a dia.
Els ciutadans no som beneïts i també fem les nostres anàlisis i les nostres deduccions per veure com em sortirem d’aquest embolic.
Tingueu present que el temps serà el jutge que ens anirà donant el balanç de les nostres obres i el temps corre molt depressa.