dissabte, 14 de juny del 2008

DAVID VENÇ GOLIAT

Doncs sí, David-Irlanda ha vençut a Goliat-Unió Europea. Els gran lobys, les grans multinacionals amb conxorxa amb tots el partits polítics han estat incapaços de doblegar la voluntat d'un poble quan se'l pregunta. I això també, sense tenir en compte la influència dels mitjans dedicats en cós i ànima ha alliçonar i contaminar a l'opinió pública.
Ara mateix, si aquí al nostre país s'ens donés l'oportunitat de repetir el referéndum en que el SI va guanyar per un 90%, el resultat es capgiraría. Crec que l' euro ha estat l'argolla que ens té a tots fermats enfront del domini del mercat que en diuen lliure i que tants de problemes afegits ens porta. Demana-ho als pescadors, als agricultors, als ramaders, etc.
Ens han volgut vestir la mona (Constitució) de seda canviant-li fins i tot el vestit difrents vegades, peró mona se queda.
L'element diabòlic, politicament parlant, és va signar, pels caps de govern, el dit Tractat de Lisboa on, sense consultar a ningú, s'accepta aquesta Constitució Europea. Si no ens l'entren per davant, ens l'entren per darrera.
Que Irlanda hagit dit que No, representa la victória d'un petit David enfront d'un gegant Goliat. I fa palès que TOTS UNITS FAN POSSIBLE UN MÓN MILLOR ja avui.