dissabte, 25 d’octubre del 2008

Qui mal comença, mal acaba....

Faig referència a la present legislatura del Parlament de la nostra Comunitat. El seu començament ja va ésser prou conflictiu. L’escàndol de “Son Espases”, la vergonya del segon Cinturó, formaren un núvol tan negre, que amb el temps ha deixat a la nostra màxima autoritat, ben tocada.
Aquests dies, les portes dels jutjats estan cansades de veure passar, dia sí i dia no, alguns dels actuals o passats, màxims representants del nostre Parlament, que perquè hi arribin a peu i encorvatats, tenen la mateixa consideració dels que hi arriben amb furgonetes (amb perdó d’aquests últims). Tot presumpte delinqüent està cridat a comparèixer davant d’un jutge a fi que la llei dictamini la seva situació legal.
Aquesta situació tan irregular de determinats polítics, ha fet que, tota la classe política, s’hagi vist afectada en la seva honorabilitat. Diuen alguns, que dintre tots els col·lectius hi ha ovelles negres. Però contesto, que no deu ser evident, perquè si és així, tota la culpa és de qui m’ho diu. Si ho sap i es evident, que ho denunciï.
El que si tinc evident, és que la situació ha arribat a tal extrem, que crec que cal aplicar la solució màxima. Ja no hi ha temps de “mitges tintes”, de sortides polítiques. Aquesta legislatura ja va néixer coixa i amb poca credibilitat. És l’hora, si el nostra president Antich, vol mantenir i demostrar que te, certa actitud d’estadista, ja que va comprometre la seva paraula amb UM que si no l’hi fan cas, no te altre sortida que convocar eleccions ja. A final de legislatura si els temps no canvien, la ciutadania ja no voldrà escoltar a cap polític i pot èsser factible el vot, en blanc o l’abstenció. Cosa que politicament, no convé a cap ciutadà.

1 comentari:

Cecili Buele i Ramis ha dit...

Estic tan d'acord amb tu, Pep, en tot això que dius i escrius sobre la corrupció política a les nostres illes, que, com pots veure en aquest blog meu, m'hi referesc tan explícitament i directa que recoman la visita a aquesta altra adreça de la wikipèdia on apareix una extensa i llarga llista de casos concrets de corrupció.

Si més no per fer veure que calen mesures ètiques d'aplicació política urgent per fer-hi front amb contundència. Altrament, això anirà creixent fins a assolir dimensions incalculables... Com ha passat sempre al llarg de la nostra història...

I que no ens venguin amb falses “Festes de la convivència i la ciutadania...” que es converteixen en “desfetes” de molt mal gust per part d'Esquerra Unida...