dilluns, 22 de desembre del 2008

AQUESTS DIES FA UN ANY....

Doncs sí, es compleix el primer aniversari d’aquest Blog i és d’obligat compliment, fer un petit balanç. Ha estat positiu o negatiu la seva posada en marxa.
En primer lloc, manifestà que l’any que acaba, no ha estat gens positiu dins l’àmbit de Mallorca, segons les meves apreciacions. He rellegit els meus escrits del blog i, francament, no hi ha per alegrar-se. Estem arrestant un pes molt feixuc, de l’etapa Matas, que a nivell de govern no hem estat capaços de redreçar, malgrat l’esforç que, tant la cap de l’Ajuntament com la del Consell Insular, intenten transmetre a la ciutadania.
A nivell mundial, tampoc l’aire que es respira, és gens afalagador. La crisi econòmica està representant una plaga universal de morts per fam i atur generalitzat, així com una destrucció a nivell ecològic de conseqüències indefinides i imprevistes.
Les previsions, per aquest any nou, no poden ésser més pessimistes. Tots els indicadors estan amb llum vermella. Es imperatiu una nova estructuració de la política-económica, si volem sortir-ne
Aquesta situació, m’obliga com a ciutadà, a seguir amb la tasca del meu blog. Sé que és com un gra de sorra a la platja de S’Arenal. Però no hi ha altre remei.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Primero quisiera felicitar el año de vida de este Blog y a su propietario, ya que gracias a este pequeño espacio en la gran red de internet, nos mantiene informado de algunos de sus "PENSAMENT"
Quisiera que este año 2009 tus propuestas de lectura esten como minimo a la misma altura que lo ha estado este pasado año.

FELICIDADES y perdona por que mi cultura no me da para escribir este comentario en Catalan